Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπές στο νησί του μπριτζ

Λίγα λόγια για το νησί του ΜΠΡΙΤΖ:

Επειδή οι παίκτες του μπριτζ στον κόσμο όλο και πληθαίνουν, όλες οι χώρες αποφάσισαν να δώσουν όρκο αιώνιας ειρήνης και αγάπης μεταξύ των λαών, σε ένα υπέροχο νησάκι της Μεσογείου που ονομάστηκε «Νησί του μπριτζ»!

Στο νησί του μπριτζ όλες οι μέρες είναι ηλιόλουστες και οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι διαρκώς χαμογελαστοί!

Κάθε μήνα καταφθάνουν στο νησί μαθητευόμενοι, μέτριοι, καλοί, πολύ καλοί και expert παίκτες με σκοπό να περάσουν όμορφα τις διακοπές τους.
Στο νησί διοργανώνονται κάθε μέρα bridge-events, τουρνουά και όχι μόνο!

Στόχος των οικοδεσποτών είναι φεύγοντας οι εκδρομείς να έχουν περάσει αξέχαστα και να έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις τους στο αγαπημένο τους παιχνίδι!

Επισκέφτηκα λοιπόν κι εγώ με χαρά το νησί του μπριτζ περνώντας έναν μήνα που ήταν αξέχαστος! Κάθε μέρα που περνούσε στο νησί, μαθαίναμε κάτι καινούριο και αμέσως το κάναμε πράξη.
Στο blog αυτό, θα μοιραστώ μαζί σας γνώσεις και αναμνήσεις που πήρα μαζί στο σπίτι, επιστρέφοντας από τις διακοπές!...

Επειδή η γνώση του μπριτζ συνοδεύεται από παιχνίδι, αποφάσισα να μεταφέρω πολλές διανομές που παίχτηκαν στο νησί σε συνδυασμό με τη θεωρία τους!
Θυμηθείτε: Όσο περισσότερη πείρα αποκτάτε σαν παίκτες, τόσο καλύτερα θα παίζετε! Έτσι, «τα παθήματα των άλλων, μπορούν να μας γίνουν μαθήματα… και να γλιτώσουμε κάποιες παγίδες χωρίς να χρειαστεί πρώτα να πέσουμε μέσα!»

Το μπριτζ είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ…
Όλο και κάτι υπάρχει κρυμμένο εκεί στην τράπουλα και σας περιμένει να το βρείτε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου